Používat aspartam místo cukru při pečení?

Odeslat odpověď


Odpoveď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vypnutý
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Používat aspartam místo cukru při pečení?

Re: Používat aspartam místo cukru při pečení?

od Magdalena Časnochová » čtv 02. led 2020 19:38:24

Stabilnější i při vyšších teplotách jsou sladidla jako acesulfam, cyklamát a sacharin. Stejně je nejlepší pokud je v receptu cukr dát normální cukr.

Re: Používat aspartam místo cukru při pečení?

od Stanislav » čtv 02. led 2020 19:33:18

To nedoporučuji protože aspartam se hodí pouze do studených jídel.

Používat aspartam místo cukru při pečení?

od Monika Procházková » čtv 02. led 2020 19:28:29

Je dobrý nápad použít při pečení místo cukru aspartam?

Nahoru