Jana Šedová

Proč dát okolo hořáku v kuchyni alobal?


  • Odpovědět

Příspěvekod Jana Šedová » 12 úno 2020 21:15

Proč mají v restauracích nebo v některých domácnostech okolo hořáku na sporáku na kamnech alobal?


Miroslav Muška

  • Odpovědět

Příspěvekod Miroslav Muška » 12 úno 2020 21:19

Protože alobal nehoří a pak ho stačí pouze zmuchlat a vyhodit. A máš kamna zase čisté.

Zdeňka Jurenková

  • Odpovědět

Příspěvekod Zdeňka Jurenková » 12 úno 2020 21:24

Tak to je ten důvod. Mě to totiž také vždycky vrtalo hlavou, když jsem sledoval pořád Zdeňka Pohlreicha. Ano šéfe, že tam měli v těch kuchyních alobal.

Kory

  • Odpovědět

Příspěvekod Kory » 28 bře 2020 12:17

A není lepší ho tam nedávat a normálně po každém vaření ten sporák pěkně umýt? Mně se to nelíbí jak tam je ten alobal.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů